Cina
Tamil

style1
style2
style3
style4
teks biru
teks hijau
teks hitam
teks merah
decrease reset increase
facebook
tweet
youtube
rss2
code
mobile
W3C
  • Kemaskini Terakhir: 27 Mac 2015. pkndrbala2

 

Dr. Balachandran a/l Satiamurti
Pengarah
Jabatan Kesihatan Negeri Selangor

Salam 1Malaysia

pembuka-kata
Terima kasih kerana mengunjungi Portal Rasmi Jabatan Kesihatan Negeri Selangor.
 
Dalam arus perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi ke atas segala aspek kehidupan, Jabatan Kesihatan Negeri Selangor komited menyalurkan maklumat terkini seperti hebahan kesihatan, perkhidmatan yang disediakan di semua hospital dan klinik, perkhidmatan dan pengurusan kesihatan Negeri Selangor serta pelbagai lagi maklumat kepada warga Jabatan Kesihatan Negeri Selangor khasnya dan masyarakat umum amnya.

Melalui medium rasmi ini, saya berharap masyarakat mengambil tanggungjawab untuk memperkasakan pengetahuan tentang kesihatan diri dan keluarga supaya dapat bersama-sama kita merealisasikan impian melahirkan masyarakat yang sihat sepanjang hayat.

Ungkapan KAMI SEDIA MEMBANTU jelas membuktikan komitmen Jabatan Kesihatan Negeri Selangor membantu melahirkan masyarakat yang peka kepada kesihatan diri yang secara langsungnya dapat meningkatkan taraf kesihatan negara.

Saya mengalu-alukan pandangan membina daripada pengunjung portal ini bagi memantapkan lagi pengurusan kesihatan dan kemudahan yang disediakan. Selamat melayari Portal Rasmi Jabatan Kesihatan Negeri Selangor dan diharap tuan/puan akan terus mengunjunginya lagi pada masa hadapan.
Penutup-kata


"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"
"PENYAYANG, PROFESIONALISME DAN KERJA BERPASUKAN ADALAH BUDAYA KERJA KITA"

 

 

6299082
Anda di:
  • Laman Utama